HTML

Vakk! Macska! - ugatni még a macskának is szabad

Morfondírok - aki nem ismeri, az alapvicc a (mostanában állandóan eszembe jutó - vajh miért???) nyolcvanas évekből: Rendőr: "mit csinál maga ott??" Civil: "morfondírozok" Rendőr: "Na adja csak ide azonnal azt a morfondírt!"

Friss topikok

Linkblog

Rövid

2007.11.28. 21:19 Vakmacska

Ma tényleg rövid. Beteg gyerekkel valahogy kiesik minden, és nem valami jutalmazó tevékenység, csak ha meggyógyult.

Vajon sokan vannak mostanában takonybetegek? Mi ki nem fogytunk belőle szeptember közepe óta. Ja és ezzel együtt most lát csak minket orvos.

Na nem a háromszáz forinton spórolunk....de amikor jogosítványújítani voltam muszáj, akkor 40 percet ültem. Időpontra. Akkor hogy is van most ez?

Valami profi sorbanállító szoftver, ami kezeli a rendkívüli helyzetet. Vagy egy élőlény, aki felhív hogy még ne jöjjek. Valamit, könyörgöm. Igaz, nem szoktunk amúgy betegek lenni. De ha mégis?????

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vakmacska.blog.hu/api/trackback/id/tr77246000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása