HTML

Vakk! Macska! - ugatni még a macskának is szabad

Morfondírok - aki nem ismeri, az alapvicc a (mostanában állandóan eszembe jutó - vajh miért???) nyolcvanas évekből: Rendőr: "mit csinál maga ott??" Civil: "morfondírozok" Rendőr: "Na adja csak ide azonnal azt a morfondírt!"

Friss topikok

Linkblog

Médiasztár - á, dehogy....

2008.06.19. 21:50 Vakmacska

Na ennyit ér, ha kiraknak valamit oda, amit sokan néznek.

Kettő után ezeregyszáz, mármint látogató....(most ki kellett volna rakni valami szponzorált reklámot, és utána hosszúhétvégére menni a wellnessszállodába....hát ezt elbuktuk)

 

De ha ennyire érdekli a nagyközönséget a számok és a közgazaságtan misztikus világa, folytatjuk, ígérem. Hátha megint kirakja a poronty, mert azt hiszem a dicsőség őket illeti.

Addig, ha valaki nem talál napi közgazdaságtani betevőt, hadd ajánljak érdek nélkül egy talán kevésbé ismert, belterjes helyet: www.ingyenebed.hu

Magam is azon a véleményen volnék ugyanis, hogy ezen a webcímen kívül másfajta ingyenebéd nincs. Ahogy a kedves kommentelők is ügyesen rájöttek, mindennek ára van. Annak is, hogy otthon maradsz, annak is, ha dolgozol, annak is ha fizetsz segélyt (adók), annak is ha nem (megintcsak adók, de börtönre költöd esetleg).

Folytatjuk, ígérem. De nem ma, valahogy összejött 12 óra munka. Elborult a munka-magánélet egyensúlz, ami külön is megér egy számolgatós posztot.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vakmacska.blog.hu/api/trackback/id/tr93529812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása